Nu Sunt Indragostit ##VERIFIED##
Daca e asa, inima mea merge la tine! Probabil ca ati fost impreuna ani de zile si obiceiul de a trai zi de zi si natura interconectata de finante comune, credite si copii va tin atat de ocupati incat nu va orpiti sa va ganditi la relatia voastra. Este ceea ce faci...corect!? Sau poate ca nu ati fost impreuna atat de mult, dar lucrurile s-au schimbat pur si simplu si tu nu mai simti ceea ce simteai inainte. Complicata abordare pentru ca, asa cum ouale sunt oua, tu duci in tine intelegerea si sentimentul ca ceva nu este in regula.
Nu sunt indragostit
Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fmiimms.com%2F2udqgm&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw36zrcEGj24yajwjtgpAVmm
Intotdeauna m-am izbit de spatiul relational, pe care Hedy Schliefer il descrie atat de frumos in munca ei. El este spatiul si energia dintre voi, unde nu este nevoie de cuvinte. TOTI suntem constienti de el. Sunt sigura ca ai un sentiment bun chiar acum despre cum il simti cand esti cu partenerul tau, chiar daca ei nu sunt acolo cu tine. Fie ca ne adresam cu cuvinte sau nu, nu e nici o diferenta. Adevarul se afla de fiecare data in energie si sentiment. Cand iubirea a murit sau a plecat, fiecare persoana stie.
Dar ce inseamna de fapt "indragostit"? Ai incercat vreodata sa analizezi acesti cuvant? E ca si cum incerci sa tai forme in aer! Un exercitiu inutil. Nu poate fi rationalizat. Este centrat in inima, si mintea nu se poate amesteca. Cand te simti indragostit, indiferent de nivelul relatiei tale, tu stii asta. Pur si simplu stii! Cand cineva te intreaba, "Esti indragostit?", sentimentul fie este acolo, fie nu. Cat de frumos ca noi, de fapt, nu-l putem explica.
Acesta este un domeniu care mi se pare cufundat intr-un fel de mister Universal, asa ca nu este usor sa-ti predau "cum sa", insa daca te afli intr-o dilema, iata cateva lucruri pe care le poti folosi in acest proces, despre cum te-ai putea simti cand "a fi indragostit" nu mai este prezent.
1) Unii oameni asociaza sfarsitul etapei luna de miere cu "scaderea iubirii". Cateva saptamani sau luni mai tarziu, lucrurile incep sa se schimbe, in timp ce legaturile chimice se uzeaza si munca mai profunda este poftita sa apara. Acestia sunt cei care sunt dependenti de luna de miere si care nu pot suporta sa-si suflece manecile si sa faca munca de la "copilarie la maturitate" in relatie. Cand conflictul loveste in multe, crezi ca este timpul sa spui la revedere. Oh, sa ajungi la toti acei oameni si sa le spui "struneste-ti caii"... dragostea nici macar nu a avut timp sa se nasca inca! Luna de miere este intoxicata chimic... recunoaste diferenta!
4) Destinul. Numiti asta cum vreti. Este cuvantul folosit de mine pentru "a fost sa fie asa". Noi nu controlam nimic, in ciuda protetelor noastre! Un prieten drag a simtit, dupa 25 de ani de casatorie, ca ceva ce a simtit odata pentru sotia sa, tocmai a plecat. Nu au existat relatii extraconjugale sau momente rele. Ceva a murit, iar el s-a luptat luni de zile pentru a intelege ceea ce s-a intamplat. Eu cred cu adevarat ca suntem meniti sa fim cu anumite persoane in vietile noastre. Drumurile noastre se incruciseaza la inceput, probabil planificate Universal, dar uneori este momentul sa mergem mai departe in ciuda a tot ce incerci si faci. Uita-te la la usile glisante. Un exemplu excelent de soarta. Crede ce vrei.
Ok, deci e posibil sa fi cules un "asta sunt eu" din cele de mai sus. Dar apoi ce? Intotdeauna voi sfatui ca, educatia si cunoasterea a ceea ce se intampla in tine si in relatie face diferenta dintre "a fi indragostit" si lipsa sentimentelor, pentru ca acolo exista mult mai mult din ce poti afla despre tine. In fiecare zi invatam fara a esua. Cunoasterea pe care o avem in momentele "ah ha" poate sa ne duca profund in iubirea pe care odata am crezut-o posibila si de acolo avem oportunitati infinite de a avea o noua viziune.
Eu nu recomand sa luati iubirea ca pe ceva neserios. Ea este cel mai pretios dar pe care il avem si, daca este posibil, sa o daruim in mod liber. Lasa-ti inima sa preia conducerea. Ea stie mult mai multe decat mintea ta va fi vreodata capabila sa intelectualizeze. Se spune ca iubirea este sentimentul care apare in cele din urma si se termina cu tine atat de "indragostit"... de fapt, noi suntem indragostiti tot timpul, daca alegem.
Sunt in momentul cand plang si eu ca un copil si imi ling ranile pentru ca m-am indragostiti de o femeie care era despartita de sotul ei de cateva luni dar dupa 6 luni in care am avut o relatie secreta sa hotarat sa se intoarca la el si eu sunt terminat momental. Din cele spuse sotul ei pare un narcisist vrednic de cartile in domeniu, un om care a inselato de mai multe ori decat tine ea minte si chiar pe fata. Totusi, desi aveam multe in comun si credeam ca ma iubeste sa hotarat sa se intoarca la el. sufar ca un copil pentru ca viata mea pana acum a fost fara complicatii (am 37 de ani) dar am invatat ca viata multora e foarte complicata si de multe ori unii oamnei fac niste lucruri care pentru altii pur si simplu nu are sens. Ea ar fi vrut sa continue cu mine pana in ziua cand s-ar fi mutat inapoi la el dar eu nu am putut suporta asta si am pus capat. Nu stiu ce sa ma fac de durere dar sper ca am invatat cateva lectii din asta. Una din ele este sa nu te indragostesti de o femeie care e doar despartita de sotul ei ca nu se stie cand s-ar putea sa se intoarca la el chiar daca nu are nici un sens pentru tine. Spun asta pentru ca ea sustine ca nu la iubit niciodata si ca nu crede ca el se va schimba. Poate ca o face din cauza copiilor dar oricum, amandoi iau abandonat in Romania la mama ei de 2 ani de cand ea a venit in Anglia.Va rog sa comentati si sa-mi spuneti ce credeti de naivitatea mea.
Nu stiu ce sa zic sunt cam in aceleasi situatii....desii sunt optimist sau macar asta incerc pentru ca probabil ati simtit vreodata cum iti iese inima din piept si plangi cu lacrimi de copil. Acum 2 ani pe 10 octombrie avand si prieteni comuni m-am reintalnit cu o fata cu care mai fusesem cu 4 ani inainte si am fost asa de fericiti avand in in vedere ca amandoi terminat niste relatii dezamagitoare si am zis sa incercam. Primul an a fost super bine o iubeam chiar de foarte multe ori m-am lasat pe mine ca sa-i fie ei bine a mers peste tot am facut lucruri noi s-au cunoscut si parintii intre ei era un vis implinit. Si acum dupa 1 an si ceva au inceput certurile din nimicuri din care ne desparteam ne impacam am vorbit tot timpul ea nu a fost asa deschisa fata de mine era mai copilaroasa desii avea 22 de ani eu 24 si anul asta de prin iulie pana acum pe 10 octombrie se purta fata de mine total diferit, o sunam nu vorbea cu mine auzeai doar "bine" si "nimic" si mi-a zis ca vrea sa-si ia o pauza pentru ca nu stie ce vrea dar in timpul asta daca simtit nevoia sa vorbim unul cu celalalt sa nu ezitam sa sunam sau sa ne intalnim. Pentru a mine fiind un soc si pauza asta nu puteam sa traiesc cu ideea asta dupa care ieri am incercat sa vb cu ea iar si mi-a zis ca nu ma mai suporta ca o enervez cand ma vede si ma uitam la ea cu lacrimi in ochi si ma durea sufletul asa de tare si ma privea cu ura, si ii ziceam da ok te inteleg dar dc nu mi-ai spus acum 2 ani ca asta vrei ma lasi acum ca un bou sa sufar. Si ea a zis foarte simplu si foarte usor ca nu am ce face. Si plus ca ca atunci cand am decis amandoi sa luam pauza ea umbla cu altcineva. Stiu ca viata merge inainte ca fete sunt destule dar vezi cand pui suflet si esti numai pentru o persoana si faci orice toata familia mea era incantata de ea eu la fel parintii ei la fel de mine si a ajuns sa-mi faca asta din cauza unor certuri de cacat din nimicuri nu ceva intemeiat si uite asta a facut-o sa se comporte asa. Si i-am zis nu tie frica ca este un Dumnezeu sus si ca odata se va intampla ceva. Si uite asa eu am ramas un prost care stie sa inghita sa indure pe ea sa nu doara nicaieri pt ca nu simte nimic. Nu m-am ales cu nimic decat suferinta si plang zici ca sunt un copil mic. Asta este povestea mea pe scurt, o poveste si cu bune si cu rele dar eu am fost ala care sufera ea probabil la ora se distreaza si rade in hohote. Da sti cum e un sut in fund, un pas inainte. Este greu da nu si imposibil trebuie doar sa-ti impui. Pentru ca asta este greseala unui baiat sau a unei fete pleaca de langa cineva, si era super bine ajunge cunoaste pe altcineva si ajunge la concluzia ca mai bine era invers si se intoarce si ce sa auzi doar replica"roata se intoarce iar cand eu plangeam tu radeai si acum este invers". Imi cer scz daca nu am fost pe inteles sau daca am vorbit mult si prost sau nu se leaga unele frazecorect dar sunt un pic disperat.Va multumesc
Daca chiar iubiti pe cineva.. nu va mai indragostiti pe mess sau dragoste dasta dk vezi persoana gata pac bum.. waw il/ o iubesc pnt ca e super ciudat .. este ceva care nu tina ff mult.. ca sa iubesti cu adevarat pe cineva trebuie sa cunosti persoana sa aveti lucruri in comun.. sa treceti amn2 prin rele si bune.. si se simte iubirea atat prin bataile inimii cat si prin ochii persoanelor .Va doresc mult succes si incercati sa nu gresiti.. sau sa faceti rau unui suflet ,ca se intoarce roata..!!!!
Si eu am patit cam aceeasi poveste..tot asa am avut o relatie frumoasa cu cineva care facea facultatea in strainatate si dupa 3 luni i-am dat papucii pe mess pt ca ma credeam indragostita de un coleg de clasa.. bineinteles dupa cateva zile mi-am revenit ca prin farmec din acea iluzie si m-am despartit si de acest baiat.. cel mai rau imi pare ca i-am facut sa sufere pe amandoi, niste baieti foarte cumsecade care m-au iubit fiecare in felul propriu si care m-au admirat intotdeauna..am incercat sa reiau legatura cu primul iubit si a mers foarte bine pana la un punct..am crezut ca si el isi doreste sa ne impacam, dar se pare ca nu era destul de pregatit ptr asta..vedeam lucrurile diferit..asa ca in timpul in care el a plecat inapoi la facultate...eu am intalnit un al treilea baiat de care m-am indragostit instantaneu si parca mi-a fost trimis de undeva..simteam ca suntem pe aceeasi lungime de unda si cateva luni bune am fost cei mai buni prieteni aproape..incepuse sa ma invite in oras cu prietenii lui..etc..pana cand am aflat de la cineva ca lui ii place de fapt de alta fata si se chinuie de ceva timp sa o cucereasca..moment in care am clacat pur si simplu si dintr-un orgoliu prostesc l-am sunat si i-am cerut socoteala..desi nu aveam acest drept..dupa acea convorbire am inceput sa ne distantam din ce in ce mai mult..iar acum se fac doua luni de cand n-am mai vorbit cu el...daca ma va ierta si va incepe din nou sa ma bage in seama..dumnezeu stie..tot ce pot sa spun e ca intr-adevar atunci cand ai o relatie frumoasa cu cineva, ca e de prietenie sau de iubire, important este sa apreciezi persoana respectiva si sa o pretuiesti indiferent de ce spun cei din jur..pt ca nu sti niciodata cat de bine sau rau intentionati sunt..trebuie sa ne ascultam inima si sa ne stapanim gandurile negative daca vrem sa pastram langa noi fiinta iubita. Si spun asta pt ca stiu cum este sa simti ceva adevarat pt cineva si doar din cauza unei iesiri necontrolate sau a unei impresii gresite sa ajungi sa alungi din viata ta persoane la care tineai si care te faceau fericit..mult noroc la toata lumea in mentinerea unei atitiudini pozitive si constructive si aveti grija cum va purtati cu persoanele apropiate, eu una o sa am pe viitor cu siguranta :D 041b061a72